Brou
Arròs
Fideus
Pastanaga ratllada
Patata tallada a daus
Api tallat a daus
Un grapat de fesols de Santa Pau bullits
Uns daus de pernil salat
Sal - per si es té que rectificar -
Preparació
Posarem una olla al foc amb el brou, quan estigui calent afegirem els vegetals i els daus de pernil, deixar bullir fins que les verdures quedin tendres, ara afegirem l´arròs i els fideus, rectificar de sal si cal, deixar coure el temps necessari i a gaudir.
* Trucs
- Va molt bé de tenir sempre al rebost uns pots de brou fet - de qualitat - el poses a l´olla i l ´acabes d´omplir d´aigua.
- Bullir fesols, els posem en bosses " d´ un grapat " i congelar, els tenim a punt per sopes, truites i guarnicions.
- Comprar un pernil econòmic, en fem peces i congelem, sempre en tindrem a ma per sopes, derivats, i el més important, no ens quedará ranci.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna