Ingredients
Ous
Patates bullides
Sal
Pebre
Una cullerada de tomàquet fregit
Romaní sec
Opcional : un parell de cullerades soperes de nata liquida lleugera - especial per cuinar -.
Preparació
Batre el ous amb les dues cullerades de nata liquida lleugera.
En un bol, barrejar les patates tallades a daus -o- a rodanxes, sal, pebre, el tomàquet fregit, i posarem en un recipient que ens entri a la cistella de la nostre fregidora, ara li abocarem els ous batuts....i espolsarem per sobre una mica de romaní sec.
Ja o tenim a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 180 graus - uns 14 minuts, si agraden més o menys cuits - variar el temps al vostre gust - així es com els volen a casa.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna