* Quan un membre de la Família no pot menjar greixos, ni pizzes, ni .....doncs mira, fem un invent i tothom content.......
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
Preparació de la massa amb la Thermomix (també es pot fer a ma o amb panificadora)
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir el llevat fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.
Formar una bola, i reposar una 1 hora en lloc càlid i tapada
Estirar sobre una placa de forn pinta amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.
Ingredients per farcit del tros que anomenarem pizza, porta...
Tomàquet fregit, que untarem tota la base
Blat de moro
Tonyina amb oli
Olives
Formatge ratllat mozzarella
Ingredients per farcit del tros que anomenarem coca de recapte, porta..
Olives
Blat de moro
Formatge baix en greixos
Preparació
Quan la massa ja estigui a punt , cobrirem la base amb el tomàquet fregit i la resta d´ingredients.
Escalfar el forn a 250 graus, i fornejar uns 10 minuts ( dependrà del forn.),
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna