Carbassó tallat a rodanxes primes
Sal
Oli de gira-sol per fregir
Farina de cigró
Sal
Oli de gira-sol per fregir
Farina de cigró
Llet -o- aigua
Preparació
Preparació
Passarem les rodanxes de carbassó per farina de blat seca.
En un bol farem una barreja amb farina de cigró, llet i un pessic de sal, no te que quedar massa espesa, ara li abocarem les rodanxes de carbassó que quedin ben untades amb la massa.
Escalfar l´oli fins que estigui en uns 160 graus, fregir les rodanxes a tandes i escórrer sobre una reixeta.
Ens quedaran mortals de bones.
Bon profit i si es amb bona companya millor !
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna