Ingredients per la crema de gemma d´ou
6 rovells d´ou
175 grams de sucre - pot ser del normal-
125 grams de llet
Vainilla - una mica-
Preparació de la crema de mantega d´ou
Batre els rovells d´ou i passar per un colador per si i ha quedat algún tros de clara.
En un cassó posarem la llet, el sucre i la vainilla, escalfar fins que arrenqui a bullir, ara retirar del foc, deixar atemperar i afegirem els rovells en forma de fil i sense parar de remenar, un cop estiguin incorporats, tornarem a posar el cassó al foc, temperatura suau i no parar de remenar fins que comenci a quedar amb cos, per saber si ja està a punt i posem una cullera, pel seu dors i fem una ratlla si aquesta tarda en borrar-se, ja la podem retirar del foc,....ara deixar que refredi tapada perqué no faci tel.
Donem un acabat de luxe a les nostres dolces preparacions.
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna