TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 26 d’abril del 2024

Gema ( rovells d´ou ) per cobertura de pastissos i derivats

  
Si dibuixes una ratlla en el dors d'una cullera i aquesta es manté...ja la tenim feta    
 
                                                                No parar de remenar...

                                                   Reservar dins d´ un recipient amb tapa


Ingredients per la crema de gemma d´ou
6 rovells d´ou
175 grams de sucre - pot ser del normal-
125 grams de llet
Vainilla - una mica-


Preparació de la crema de mantega d´ou
Batre els rovells d´ou i passar per un colador per si i ha quedat algún tros de clara.

En un cassó posarem la llet, el sucre i la vainilla, escalfar fins que arrenqui a bullir, ara retirar del foc, deixar atemperar i afegirem els rovells en forma de fil i sense parar de remenar, un cop estiguin incorporats, tornarem a posar el cassó al foc, temperatura suau i no parar de remenar fins que comenci a quedar amb cos, per saber si ja està a punt i posem una cullera,  pel seu dors i fem una ratlla si aquesta tarda en borrar-se, ja la podem retirar del foc,....ara deixar que refredi tapada perqué no faci tel.

Donem un acabat de luxe a les nostres dolces preparacions.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...