* També es pot fer amb altre tipus de carns........porc, vedella, pollastre....
Ingredients
Senglar a trossos
Una ceba grossa ratllada
Brou vegetal fet amb pastanaga, api, porro i ceba
Una picada de galeta, ametlles, farigola
Unes fulles de llorer
Un cap d´alls
Patates tallades a daus
Pastanaga tallada a trossos
Vi negre -o- conyac
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Preparació
Segellar la carn amb oli calent fins que comença a daurar, retirar i reservar.
En el mateix oli sofregir la ceba ratllada i el cap d'alls sencera, seguidament regar amb el got de vi negre -o- conyac, i les fulles de llorer, deixar reduir.
Afegir el brou de verdures i la carn, coure a foc lent durant unes dues hores aproximadament, (dependrà de la quantitat de carn i l'edat de la peça ) després i posarem les patates, la pastanaga i la picada, seguir a foc lent fins que la carn i les patates estiguin tendres.
Servir calent i caldós, si es reposat encara més bo
Bon profit i si es amb bona companya...millor !
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Servir calent i caldós, si es reposat encara més bo
Bon profit i si es amb bona companya...millor !
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna