La massa filo -o- brick, està forma pel moltes fines lamines de pasta, que en coure queda molt cruixent, i es utilitzada per fer farcida.
Es necessari hidratar la massa amb algún tipus de greix...... oli d´oliva, de gira-sol, mantega..., també es important que si estàs molta estona sense utilitzar-la, sigui coberta, en cas contrari ens quedará seca i trencadissa.
Ingredients
Massa filo - o - brick
Formatge ( pots ser a daus o ratllat )
Oli d´oliva
* Opcional, fulles de cibulet per tancar
Preparació
Escalfar el forn a 180 graus.
Pintarem les fulles de massa filo, d´una en una amb un pinzell de silicona i el greix escollit, a casa agrada molt amb una mica d´oli d´oliva suau, les anirem posant unes sobre les altres, fins acabar amb totes les que necessitem fer servir.
Tallar la pasta filo a quadrats o rectangles - això al gust - cada farcellet en te prou amb 3 -o- 4 fulles , sinó ens quedarán massa gruixuts ....formarem el farcellet posan dins els daus de formatge - o- formatge ratllat, donarem una mitja volta i els tancarem. Ja qui fa servir una fulla de cibulet per tancar el farcellet.
Els disposem en una safata de forn -o- en un motlle de fer magdalenes, a casa agrada més, ja que així no perden la forma.
Fornejar uns 10/15 minuts, dependrà del forn i la mida.
Tot seguit o passarem al plat de servir.
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna