A casa agrada molt cuinar amb pomes...avui compartirem com o fem perqué no s´oxidin mentre les estem preparant...
Aquesta oxidació.... això de que en pocs moments ens comencin a quedar negres, no es que estiguin en mal estat ni molt menys, sinó que es un procés natural dins el món vegetal, i es deguda a l´aigua que contenen, la humitat fa de catalitzador i accelera aquest procés d´oxidar les fruites i verdures.
- Tots sabem el que passa quan et poses a tallar pomes,...de fet també passa amb els plàtans, les peres, les carxofes, albergínies ...doncs aquest truc serveix per tot..
- Per regla general quan amb una recepta tenim que manipular qualsevol fruita o verdura que tingui tendencia en oxidar-se, sempre trobem allò de....
* posar amb aigua i suc de llimona -o- unes fulles de julivert....
doncs bé per un costat a casa no ens agrada que quedi aquest sabor de fons de la llimona, i per l´altre, no sempre es te julivert a punt a la cuina......
Aquesta es la nostre proposta....i funciona
Tant fàcil com posar les pomes ( o qualsevol altre fruita o verdura que tingui aquest problema ) en un bol d´aigua freda i un parell de cullerades de farina que haurem desfet amb antelació amb l´aigua....deixar un mínim de 10 minuts, això si, les peces tenen que quedar ben submergides dins l´aigua ( a casa i posem un plat més petit que el diàmetre del bol de cap per vall i així no suren ), si es necessari un pes sobre el plat.....pim, pam
Ens quedarán perfectes, i sense cap sabor afegit.
Aquesta informació pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna