Macarrons
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Tomàquet fregit
Ceba
Alls
Albergínies
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Tomàquet fregit
Ceba
Alls
Albergínies
Formatge ratllat baix en greixos
* Tota la part fregida esta feta amb la fregidora d´aire sense greixos, queda molt bé i més lleuger.
Preparació
Preparació
Sofregir la ceba tallada fina, els alls picats amb unes gotes d´oli , quan ja estigui cuit i afegim el tomàquet fregit, condimentar amb sal i pebre al gust.
* Nosaltres o hem fet amb la fregidora d´aire.
Mentre tallar les albergínies a daus sense treure la pell, les deixem una estona amb aigua i una cullerada de farina, escórrer i fregir en oli d´oliva.
* Nosaltres o hem fet amb la fregidora d´aire.
Coure la pasta seguint les instruccions del fabricant, escórrer, afegir a la salsa de tomàquet, les albergínies i barrejar tot.
Passar a una safata de forn, cobrir de formatge ratllat i gratinar.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna