Ingredients
Col blanca
Sal
Pebre -opcional -
Oli d´oliva
* L oli d´oliva .....es pot canviar per llard de porc, de xai, fins i tot aquell oli de l´escabetx del senglar....
* Ja qui i sofregeix unes lamines d all, -això al gust-
Preparació
Partirem la col en quatre trossos, la cuinarem al vapor fins que estigui cuita, com que dependrà de la mida de la peça, no posem temps.
Un cop bullida, tallarem la col a tires i descartarem el nervi central de les fulles.
La posarem en una paella amb una mica d´oli d´oliva, o greix escollit, condimentar amb sal i pebre al gust, la cuinarem fins que ens quedi melosa.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna