TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 22 d’abril del 2010

Donuts, donas o berlines....fetes amb maquina especial sense greixos Ladolça ( aquestes son versió mini ) Formula n.1 2010







En surten moltes,  igual unes 40 ?  no se exactament doncs, jo les feia i anaven desapareixen...


FORMULA N.1 - 2010

Ingredients
260 grams de farina de rebosteria ( 200 grams de rebosteria + 60 grams de maizena )
80   grams de sucre *
250 grams de llet
3 ous
5 cullerades d´oli de gira-sol
1 culleradeta de llevat tipus "Royal "
1 pessic de sal

Oli de gira-sol per untar la maquina 

* A casa i posem només 80 grams de sucre, ja que desprès si i afegeixes sucre per sobre o xocolate ja tindran més dolçor, s´ en pot posar més si sou molt llaminers

* Una petita maquina de fer donuts eléctrica 


 Preparació
Tamisar la farina amb el llevat i reservar

Batre els ous i el sucre, després afegir  la llet, l´oli i al final la farina barrejada amb el llevat ....poc a poc fins que ens quedi ben integrada, tapar i deixar reposar uns 15/ 20  minuts a la nevera.       ( jo ja poso la massa directament a la nevera dins d´un biberó de cuina )

Posarem la " donutera " en marxa perquè agafi temperatura uns 10 minuts abans.

Passats els 15/ 20 minuts de repòs de la massa, pintar els motllos de la maquina amb un pinzell i una mica d´oli de gira-sol, ( ni han maquines que no es necessari ) amb l´ajuda d´una cullera, biberó de cuina, màniga pastissera ... omplir els forats.


Deixar coure per espai de ...entre 3 i 5 minuts ( dependrà del nostre aparell ) sense obrir la tapa, passat aquest temps retirar de la maquina, en ajudarem  amb la punta d´ un bastonet de fusta ,  si per l ´altra costat ens queden molt blanc els i donarem la volta, deixar coure un 1 minut  més......fets així queden com a la foto.

Es poden ensucrar, pintar de xocolate......o de res, igual de bons.

Bon profit


* Cada aparell es diferent ja que no tots tenen els mateixos W de potència , pel que el temps i la quantitat de peces, es orientatiu. 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susann



7 comentaris:

  1. No m'extranya que despareixin, a la teva cuina li passa com a la meva tinc un tarolí de 1,80 metres (quan l' hi agrada)
    Petons.

    ResponElimina
  2. HOLA ANNA, GUAPA TU.

    JE,JE, JO TAMBÉ EN TING UN D´AQUEST,..COM CREIXEN AQUESTS RATILIN..VERITAT ?...FA UNA ESTONA HE BAIXAT A CASA I NOMÉS EN CADAVEN 7, D´UNS 50,....QUASI RES..( NENA VAL LA PENA AQUEST TRASTO, I NOMÉS COSTE 12,99 E. ) QUE MES VOLS, SI VOLS DEMÁ I VAIG A VEURE SI EN QUEDEN I T´EN COMPRO UNA



    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. HOLA FEDEREICA, GUAPA

    MOLTO BUONI E FACILE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  4. HOLA YORI

    Grazie per la visita, al più presto


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. Se ven estupendos estos donuts!! ¿la maquina es la de lidl? porque aquí llega el próximo jueves y si es esa parece que vale la pena, no?
    En espera de tu respuesta me llevo par de ellos.
    ;-D
    Muchos besotes.

    Te voy a dejar mi correo por si me quieres contestar ahí y mandar cositas.
    Gracias.

    amandalvarado@gmail.com

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...