Ingredients
Carxofes que ja tindrem cuites al vapor ( també poden ser bullides amb aigua )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Preparació
Tallar les carxofes per la meitat o a quarts, condimentar amb sal i pebre al gust, regar amb un raig d ´oli d´oliva, ......i ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus uns 10 minuts ( 5 minuts per cada costat, si agraden més torrades afegir uns minuts mes)
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna