Ingredients
Pits de pollastre i de gall d´indi picats
Sal
Pebre
All i julivert picants
Llet
Ou batut
Farina
Una mica de llevat químic tipus Royal
Oli d´oliva per la planxa
Preparació
En un bol posarem la carn, all i julivert, l´ou batut, sal, pebre i un raig de llet, ara anirem afegint la farina a tandes, remenar fins que ens quedi una barreja espessa, en aquest moment calculant la quantitat aproximada de farina que li hem posat i afegirem una mica de llevat químic, tipus Royal.
Escalfar una planxa, quant ja estigui calenta untar amb una mica d´oli, amb l ´ajuda de dues culleres groses anirem posan cullerades de massa a coure, es fan molt ràpid pel que millor no posar masses peces de cop.
* La versió original es fregir en abundant l ´oli.
* Com es habitual en aquestes receptes de sempre, res va pesat.
Queden molt bons i tendres.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna