Ingredients
Xampinyons laminats
Sal
Pebre - opcional
Oli d´oliva -( si es en espray millor )
All i julivert picats
* Truc
Si entre la base de la cistella i la reixeta posem un parell de papers de cuina, aquests xuclaran l´aigua que deixen anar els xampinyons.
Preparació
Els posarem directament sobre la reixeta de la nostre fregidora, així deixaran anar la seva aigua que caurà a sota i no quedarán bullits, els ruixarem amb una mica oli d´oliva, sal i pebre al gust i ......
Ja els tenim a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 200 - 10 minuts, de tant en tant, vigilar i remenar, passats aquest temps, condimentar amb all i julivert per sobre, i cuinar uns 5 minuts més.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna