TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 21 de març del 2024

Carxofes bullides al vapor




https://enrocalacuina.blogspot.com/2024/03/aliments-cuinats-al-vaporpropietats-i.html
https://enrocalacuina.blogspot.com/2024/03/carxofes-fetes-al-vapor-i-fregides-amb.html


Ingredients

Carxofes

Preparació
Netejar la carxofa de les fulles exteriors, partir per la meitat i cuinar al vapor fins que estiguin cuites, orientativament aquestes han estat uns 20 minuts des de que l´aigua ha començat a bullir, dependrà de la mida de les peces i si son tendres o no.

Ara ja estan a punt, les podem condimentar amb sal i pebre al gust tal qual estan,  o pasarles una mica per la paella -o-  fregidora d´aire.

Bon profit.

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...