https://enrocalacuina.blogspot.com/2024/03/aliments-cuinats-al-vaporpropietats-i.html
https://enrocalacuina.blogspot.com/2024/03/carxofes-fetes-al-vapor-i-fregides-amb.html
Ingredients
Carxofes
Preparació
Netejar la carxofa de les fulles exteriors, partir per la meitat i cuinar al vapor fins que estiguin cuites, orientativament aquestes han estat uns 20 minuts des de que l´aigua ha començat a bullir, dependrà de la mida de les peces i si son tendres o no.
Ara ja estan a punt, les podem condimentar amb sal i pebre al gust tal qual estan, o pasarles una mica per la paella -o- fregidora d´aire.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna