TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 12 de març del 2024

Pastissets de pasta de full amb crema i poma



                                           Els podem fer en petits motlles individuals

                                           També amb un motlle de fer magdalenes

Ingredients
1 peça de pasta de full - rectangular- 
1 Pot  petit de crema de llet espessa - o- nata de muntar
2 a 3 cullerades de sucre ( al gust )
1 cullerada sopera de maicena
2 ous batuts
1 pessic de sal

Pomes 
1 cullerada de farina de tot per les pomes

Una mica de mantega per untar els petits motlles
Confitura de albercoc desfeta per pintar les peces un cop cuites.

Opcional per fer la crema - * Si es desitja es pot fet una infusió amb nata, canyella, una pell de llimona, afegir la maicena i deixar escalfar fins que comenci a agafar cos,...deixar atemperar .... es pot preparar amb antelació de fer els pastissets. 


Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.

Pelar i tallar les pomes a llesques no massa gruixudes, les posarem en un recipient amb aigua i una cullerada de farina, (així no ens quedarán negres )

Mentre farem la barreja ( que será la base de la crema ) amb els ous, sal, nata i maicena, barrejar tot molt bé i escalfar fins que prengui cos,..... o podem canviar per la proposta que indica "Opcional ", això ja al vostre gust.

Enrotllarem la peça de pasta de full sobre si mateixa ( abans pinzellar amb una mica d´aigua -o - llet,  així ens quedarà bens enganxada ) la tallarem a porcions d´uns 2 centímetres, que anirem posant dins de cada motlle i donarem forma per folrar el seu interior que abans haurem pintat amb  mantega fossa, per donar la forma va molt bé amb els dits mullats.

Ara posar una mica de crema dins de cada pastisset i cobrir amb llesques de poma ( que un cop escorregudes les haurem assecat amb paper de cuina )

Fornejar uns 25/30 minuts, dependrà del forn i de la mida.

Deixar refredar sobre una reixeta i pintar les peces amb una mica de confitura desfeta per donar lluentor.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...