TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 25 de març del 2024

Tortell de nata amb cobertura de merenga d´ ametlla




Ingredients per el tortell
Dues planxes de pasta de full
Un pot de nata de muntar
Pinyons, (  si son d´aquí, molt millor...)
Sucre glas  ( per posar per sobre )
Sucre granulat
Ametlla molta
Clares d´ou
Maduixes.....del Maresme

Ingredients pel farcit
Nata de muntar
Sucre glas
* Formatge crema tipus "Philadelphia" 

* Es opcional, però li dona una molt bona consistencia i sabor a la nata.


Preparació del tortell
Escalfar el forn a 200 graus, d alt i baix .

Si posem els pinyons una estona en remull, no s´ ens cremaran al coure.

Mentre tallarem les planxes de pasta de full en rodó i farem un forat al centre de cada planxa, enfornar la primera,  uns 20/ 25  minuts a 200 graus,  ( temps orientatiu..... dependrà del forn ) refredar sobre una reixeta.

Mentre en una altre safata preparem la segona planxa, batre les clares a punt de neu, li afegirem l ametlla molta amb l ´ajuda d´una cullera, espàtula o similar la anirem dipositant per sobre del cercle de pasta de full, una mica de sucre granulat per sobre, els pinyons i tant punt estigui la primera planxa cuita, la posarem al forn,  uns 20/25 minuts a 200 graus ( temps orientatiu..... dependrà del forn ) refredar sobre una reixeta.

 
Preparació del farcit
Montar la nata amb sucre glas, la quantitat al vostre gust i un parell de cullerades de formatge crema fins que tingui cos, posar a la nevera fins el moment de farcir el tortell.

Ara nomes tenir que farcir el tortell, decorar amb les maduixes i sucre glas per sobre.

Bon profit, i a gaudir, si es en bona companya millor !!.



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...