Pebrot vermell
Oli
Sal
Preparació
Rentar els pebrots, assecar be, tallar a tires, posar dins d´un recipient que ens entri la base de la fregidora, pintar d oli amb pinzell o espray i condimentar amb sal al gust ...
i ja està a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 200 graus uns 15 minuts , de tant en tant, vigilar i remenar si es necessari afegir uns minuts més.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna