La ceba escalunya o xalota es molt apreciada dins la cuina francesa, pel que es molt habitual trobar-la en molts dels seus plats, te un sabor dolç i es més fina que la ceba normal.
Propietats i virtuts
Es antioxidant, combat problemes d´ anèmia pel seu contingut en ferro, enforteix el sistema immune, va be pels refredats, ajuda a combatre bacteris i virus, millora la circulació sanguínia, reduir el colesterol, també conté calci i proteïnes.
Al contenir hidrats de carboni va molt bé per les persones que tenen una activitat física elevada.
De ben segur, que a partir d ´ara tindran aquest petit bulb en un altre concepte...
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna