Ingredients
Lluç ( ventresca )
Oli d ´oliva
All i julivert picats
Un raig de vermut blanc sec - o - vi blanc
Pebre negre
Sal
Preparació
Posarem les ventresques de lluç en un recipient que ens entri a la fregidora, condimentar amb sal i pebre al gust, una mica oli d´oliva......i
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 - 10 minuts, de tant en tant, vigilar, passat aquest temps donar la volta regar amb vi blanc -o- vermut blanc sec, afegir l all i el julivert picats i cuinar uns 5 minuts més.... queda un suquet molt bo per sucar pa.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli, o amb la fregidora de tota la vida.
* Truc
Si obres una ampolla de vi tant si es blanc com negre i en sobre encara que siguin dos ditets...reserva al rebost, es ideal per condimentar qualsevol plat.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna