Per la base
- Cistellets de pasta que ja els venen fets.
- Es pot canviar per una rodanxa de pa de barra tipus "baguette "
- També ens serveix, pa de motlle sense crosta, que podem retallar amb la boca d´un got o tallador de galetes
Per farcir..... tot allò que tinguem per casa ( es una manera de netejar aquelles restes que ens quedin per la nevera o el rebost )
Preparació
Tant fácil com posar una base de paté, formatge crema, mantega......i decorar amb petits trossets de formatge, embotits, olives, codony, nous, gambetes........t´ asseguro que no en quedará cap....
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna