La llaminera de porc es la peça que està situada entre les costelles i el llom.
També rep altres noms com...filet, llonza llaminera, rellom....
Segons estudis, en el porc podem trobar una part de carn blanca i també una altre de carn vermella , depenent del lloc del cos,....
El filet de porc es considera carn vermella, i en canvi el llom carn blanca.....aquí o deixem....
Ingredients
Una llaminera de porc
All i julivert
Oli d´oliva
Sal
Pebre ( opcional )
Una mica de conyac - del bo -
Preparació
Tallarem la llaminera a rodanxes, la mida ja es al vostre gust, la passarem a una planxa que ja tindrem calenta, cuinarem pels dos costats, condimentar amb sal i pebre, al darrer moment regarem per sobre amb una mica de conyac ( a casa o fem amb un espray ) a més d´all i julivert picants.
A gaudir, i si es amb bona companya millor !
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna